Diensten

Heeft u een goed idee en wilt u deze tot leven brengen? Bij Web We Can bent u aan het juiste adres. Web We Can biedt de volgende diensten aan; Webdevelopment, Webdesign, Webshops, Huisstijl + Drukwerk.

Online vindbaarheid is erg belangrijk. Naast online gevonden te worden is een aansluitende huisstijl van belang om de doelgroep aan te spreken.

Eenvoudig en snel een offerte aanvragen is mogelijk via onze de online offerte calculator waarmee de offerte aan te vragen is. Graag komen wij bij u langs in omgeving van Castricum, Limmen, Uitgeest, Heiloo, Heemskerk, Beverwijk, Alkmaar, Zaandam, Heerhugowaard, Amsterdam & Haarlem.

Webdevelopment / coding


Kleurwaaier webdesign

Huisstijl & Webdesign

Met een huisstijl kan de bezoeker de website herkennen. Naast een logo zijn kleuren en taalgebruik ook van belang bij het creeëren van een huisstijl. Web We Can zal jouw wensen vertalen in een goede huisstijl en afstemmen in het ontwerp.


Responsive website / Responsive design

Het is belangrijk dat uw website op ieder schermformaat goed te bekijken is. Nu meer en meer bezoekers websites bezoeken vanaf een tablet of mobiel device, is het van groot belang dat uw website op ieder formaat goed te bekijken is. Web We Can houdt rekening mee dat uw website gebruiksvriendelijk is voor allerlei schermformaten zoals Desktop / Laptop, Tablet & Mobiel.

De website zal zich als het ware aanpassen aan de breedte van het scherm. Dit wordt ook wel responsive design genoemd.

Responsive webdesign / webdevelopment


Wordpress logo cirkel

Website eenvoudig beheren met behulp van WordPress

Web We Can ontwikkelt websites op basis van WordPress. Met de software is uw website eenvoudig te beheren zonder dat dit enige programmeerkennis vereist.

Voor meer informatie: WordPress website laten ontwikkelen »